Støjen skal dæmpes

Skrevet af Allan B. Christensen - 2015-03-01 14:00:00

Gantrup Borgerforening har igen i år søgt Horsens Kommune om tilskud til nyt tag til det gamle forsamlingshus ... og har fået afslag igen i år

Gantrup Borgerforening har igen i år søgt Horsens Kommune om tilskud til nyt tag til det gamle forsamlingshus ... og har fået afslag igen i år.
 
Bestyrelsen har nu besluttet, at taget ikke bliver skiftet, før kommunen giver et tilskud et af de kommende år, da planen er, at der bliver søgt igen til næste år. Da det er noget, der har været på tale gennem en længere periode og har gjort at andre projektet er blevet udskudt, vil bestyrelsen nu satse på at få gennemført nogle af disse.     
 
Først på listen står lydisolering af loftet i salen, da det ofte er blevet påtalt at der er en dårlig akustik i salen, når der er mange mennesker og musik. Det kommer til at ske i løbet af arbejdsweekenden, som afholdes 28. og 29. marts.
 
Desuden er der planer om at få gulvet i forsamlingshuset slebet og lakeret af en gulvmand, da gulvet virker beskidt selvom det er nyvasket.


Share:

Indlæser Samtale

Seneste Nyheder

Årets petanque-mester

Jan Rask vandt i forbindelse med sommerfesten 2023 titlen som årets…

Rent vand fra undergrunden

Den nye vandboring lever op til forventningerne

Indbydelse til Arbejdsdag i Forsamlingshuset den 29.4.2023 kl.8:30

Nu er det tid for den årlige arbejdsdag i Forsamlingshuset 😊

Hvad vil vi med Gantrup?

Horsens kommune efterlyser vores synspunkter om, hvordan Gantrup skal…

Lynkursus i redigering af hjemmesiden

Lørdag den 18. marts kl. 14 i forsamlingshuset