Horsens Sund By inviterer til online café

Skrevet af Allan B. Christensen - 2021-02-26 07:52:11

Horsens Sund By inviterer til online café 3. marts om gåture i g(l)emte naturperler i Horsens Kommune

Sund By har i hele coranatiden arrangeret online cafeer på det digitale møderum Zoom. Og med god succes. Næste online cafe er onsdag den 3. marts kl. 14-14.45. Her vil Horsens Kommunes naturvejleder Thorke Østergaard fortæller om ”gemte” naturperler i Horsens Kommune. Som oplagte steder at gå en tur i en tid med corona-nedlukning. Det kan være Bygholm Enge, hvor man kan se spor efter oddere, isfugle i Rold Skov, Ulvedalen og andre steder.

Derefter vil Kirsten Kofoed fra DGI Sydøstjylland fortæller om de 17 gåfællesskaber, der i det sidste år er startet op i hele kommunen af frivillige gåværter. Fra Horsens by, mindre byer som Hovedgård, til små landsbyer som Vrønding. Det er gratis at gå med og de er åbne for alle interesserede. Nogle gåfællesskaber går længere ture, mens andre går korte ture ”fra bænk til bænk”.

 

På online cafeen, der er gratis, kan du også høre mere om, hvordan DGI Sydøstjylland og Sund By kan hjælpe dig i gang, hvis du selv vil starte et gåfællesskab i dit lokalområde.

 

Tilmelding til online cafeen skal ske via email til borgerkonsulent Jesper Nielsen i Sund By på jesper.nielsen@horsens.dk senest den 3.marts kl. 11.00. Efter tilmelding vil du modtage en email med link til det digitale møderum sammen med instruks i, hvordan du rent faktisk gør.

Mere information kan fås hos Jesper Nielsen på 30 67 40 05.


Share:

Indlæser Samtale

Seneste Nyheder

Årets petanque-mester

Jan Rask vandt i forbindelse med sommerfesten 2023 titlen som årets…

Rent vand fra undergrunden

Den nye vandboring lever op til forventningerne

Indbydelse til Arbejdsdag i Forsamlingshuset den 29.4.2023 kl.8:30

Nu er det tid for den årlige arbejdsdag i Forsamlingshuset 😊

Hvad vil vi med Gantrup?

Horsens kommune efterlyser vores synspunkter om, hvordan Gantrup skal…

Lynkursus i redigering af hjemmesiden

Lørdag den 18. marts kl. 14 i forsamlingshuset