Birkelegene 2003

Horsens Sund By inviterer til online café

Skrevet af Allan - 2021-02-26 07:52:11

Sund By har i hele coranatiden arrangeret online cafeer på det digitale møderum Zoom. Og med god succes. Næste online cafe er onsdag den 3. marts kl. 14-14.45. Her vil Horsens Kommunes naturvejleder Thorke Østergaard fortæller om ”gemte” naturperler i Horsens Kommune. Som oplagte steder at gå en tur i en tid med corona-nedlukning. Det kan være Bygholm Enge, hvor man kan se spor efter oddere, isfugle i Rold Skov, Ulvedalen og andre steder.

Derefter vil Kirsten Kofoed fra DGI Sydøstjylland fortæller om de 17 gåfællesskaber, der i det sidste år er startet op i hele kommunen af frivillige gåværter. Fra Horsens by, mindre byer som Hovedgård, til små landsbyer som Vrønding. Det er gratis at gå med og de er åbne for alle interesserede. Nogle gåfællesskaber går længere ture, mens andre går korte ture ”fra bænk til bænk”.

 

På online cafeen, der er gratis, kan du også høre mere om, hvordan DGI Sydøstjylland og Sund By kan hjælpe dig i gang, hvis du selv vil starte et gåfællesskab i dit lokalområde.

 

Tilmelding til online cafeen skal ske via email til borgerkonsulent Jesper Nielsen i Sund By på jesper.nielsen@horsens.dk senest den 3.marts kl. 11.00. Efter tilmelding vil du modtage en email med link til det digitale møderum sammen med instruks i, hvordan du rent faktisk gør.

Mere information kan fås hos Jesper Nielsen på 30 67 40 05.


Share:

Indlæser Samtale

Seneste Nyheder

Frivillige søges

Til pålægning af grus på Gantrups stampesti fra fredag den 26. marts…

Info om badesøen

Toilethus ved badesøen er indviet og udstyret med infoplancher

Gantrup får midler til udviklingsinitiativer

Gantrup får del i 400.000 som Horsens kommune har afsat i en…

Penge til vores cykel- og gangsti

Landsbyrådet har bevilget penge til vedligeholdelse

Fokus på forsyningssikkerhed

Gantrup vandværk har holdt generalforsamling, hvor muligheder for…