Fokus på forsyningssikkerhed

Skrevet af Allan B. Christensen - 2021-03-03 10:53:37

Gantrup vandværk har holdt generalforsamling, hvor muligheder for sikring af vandforsyningen blev drøftet

Gantrup vandværk fungerer godt og er ganske velkonsolideret. Det fremgik af bestyrelsens beretning til den årlige generalforsamling, som blev afholdt 2. marts.Beretningen blev aflagt af formanden, Jonas Wittrup-Jensen.

Trods udgifter til etablering af et overvågnignsanlæg har det været muligt at lægge et mindre overskud til side. Det skyldes dog ikke de løbende betalinger fra de eksisterende kunder, men tilslutning af to større erhvervskunder NCC og kommunens toiletbygning ved den nye badesø.

Fremadrettet vil der blive brug for flere investeringer. Bestyrelsen skal i den kommende periode arbejde med forebyggende tiltag, som skal sikre vandforsyningen i uforudsete situationer, som f.eks. sammebrud af vandboringen eller vandpumpen, forurening af vandet osv. Bestyrelsen skal bl.a. undersøge, om der kan laves sammenkobling med et andet vandværk til brug i nødsituationer, eller om der kan etableres en sekundær boring.

Disse tiltag kommer til at koste investeringer, og det var en årsag til, at bestyrelsen efter fem år med uforandrede priser havde indstillet til en 5% forøgelse af kubikmeterprisen. Taksterne skal formelt godkendes af kommunen.

På grund af fraflytning fra byen afgik Erik Fenger og Jens Jensen fra bestyrelsen som medlem og suppleant, og de blev erstattet af Allan B. Christensen og Jan Rask.

Referat af generalforsamlingen kan læses her, årsberetningen her, og det nye tekstblad her. Den nye bestyrelse kan ses her.


Share:

Indlæser Samtale

Seneste Nyheder

Årets petanque-mester

Jan Rask vandt i forbindelse med sommerfesten 2023 titlen som årets…

Rent vand fra undergrunden

Den nye vandboring lever op til forventningerne

Indbydelse til Arbejdsdag i Forsamlingshuset den 29.4.2023 kl.8:30

Nu er det tid for den årlige arbejdsdag i Forsamlingshuset 😊

Hvad vil vi med Gantrup?

Horsens kommune efterlyser vores synspunkter om, hvordan Gantrup skal…

Lynkursus i redigering af hjemmesiden

Lørdag den 18. marts kl. 14 i forsamlingshuset